Dragana Mirković

Dragana Mirković poznata estradna umjetnica snimila je pjesmu "Kontigent". Veliki hit i pjesma koja je snimljena u našem studiju, nalazi se na dvadesetom albumu ove velike balkanske zvijezde.

Adnan Jakupović

Adnan Jakupović, pobjednik prve sezone show-a "Zvijezda možeš biti ti" nedavno je prezentirao novu pjesmu pod imenom "Daj mi jos malo vremena". Pjesma je snimljena u profesionalnom Studiju Tempo.

Fuad Backović DEEN

Fuad Backović Deen nakon hita "Voli me hitno" nastavlja sa radom. Nedavno je pjesma "Rane manje bole" ugledala svjetlost dana i za kratko vrijeme ostvarila veliki uspjeh. Studio Tempo i Deen trenutno rade na novim hitovima.

DJ Sandro

Sandro Slavnić, široj javnosti poznatiji kao DJ Sandro rođen je u Zenici 1991. godine. Prethodne četiri godine organizirao je dosta urbanih evenata širom Bosne i Hercegovine i u još mnogo njih učestvovao, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Austriji. Sandro voli i radi sa svakom vrstom muzike ali napominje da derneka nema bez harmonike.

Amra Halebić

Amra Halebić je sa DJ Sandrom snimila pjesmu 'Eci peci pec',pjesma koja je postala veliki hit ovog ljeta. Nakon promocije pjesma je pobrala simpatije publike, što i ne treba čuditi uzmemo li u obzir da je pjesma rađena u najpoznatijem muzičkom studiju u BiH. Riječ je o Studiju Tempo kojeg čini uigrani tim saradnika Almir Ajanovic i Damir Bečić.

Veldina Alibegić

Veldina Alibegić, mlada Krajiškinja, sa kvalitetnim pjesmama traži svoje mjesto na muzičkom nebu. U tome joj pomažu stučnjaci iz našeg studija, a pjesma "Još uvijek tečeš mi kroz vene" zasigurno će postati pravi hit.

Emir Đulović

Emir Đulović se nekon pauze vraća na velika vrata. Ovaj talentovani pjevač nove pjesme snima upravo u Studiju Tempo, a publika kao i uvijek do sada može očekivati kvalitet, profesionalnost i odličnu pjesmu.

Samir Rizvanović

Samir Rizvanović, poznati pjevač narodne muzike snimio je pjesmu pod nazivom "Rođena za ljubav", pjesma koja je postala vrlo brzo veliki hit. Također, predstavio je i još jednu pjesmu "Pusti me da dišem" a radi i na novom materijalu koji će vrlo brzo biti prezentiran publici.

Halid Muslimović

Halid Muslimović, pjevač čija karijera traje više od trideset godina. Vlasnik velikog broja hitova, kreiranje novih pjesama prepustio je provjerenoj ekipi Studija Tempa na čelu sa Almirom Ajanovićem i Damirom Bečićem. Pjesma "Sve ću ovo ja da platim" je već ugledala svjetlo dana, a uskoro stiže i novi album.

Isko Jakupović

Isko Jakupović, čovjek odličnih vokalnih sposobnosti, snimanje prvog albuma pod imenom "Sve što smo rekli" prepustio je profesionalnom tipu Tempo Produkcije.

Jovan Perišić

Jovan Perišić, popularni pjevač narodne muzike. Odličan spoj kvaliteta, profesionalizma I talenta prezentira pjesmu koja potencira biti pravi hit, baš kao I sve do sada kada je ovaj tim u pitanju. Jovan vrijedno snima novi materijal koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Amel Ćurić

On je poznat po odličnim vokalnim sposobnostima. Poznat je i kao neko koga slava nije pomela, već je ostao prirodan i skroman, iako iza sebe ima pobjedu na “OBN Music Talents Show” kao i uspješan album prvjenac. On je šaljivdžija, muzičar i pjevač iz Gračanice. On je Amel Ćurić koji se nakon muzičke pauze vraća na velika vrata i to sa novom pjesmom.

Maja Nurkić

Maja Nurkić, lijepa Sarajka, talentovana magistrica arhitekture, nakon hitova "Carry on" i "Na na na ouh", pokupila je simpatije mnogobrojne publike. Ove hit pjesme nastale su u Studiju Tempo, a uskoro će poštovaoci dobre muzike,modernih tekstova i prelijepog Majinog glasa moći uživati u njenim novim pjesmama.

Verena Cerovina

Verena Cerovina, mlada, lijepa i talentovana pjevačica, nakon učešća u show-u ZMBT3, krenula je sa samostalnom karijerom. Nakon hita "Bježi kući" i dueta sa Fuadom Backovićem Deenom, sprema nove pjesme koje će vrlo brzo postati popularne širom regiona.

Armin Bijedić

Armin Bijedić, učesnik show-a ZMBT5 kreće sa snimanjem novog materijala. Nakon pjesme "Karta za nemire", Armin i Studio Tempo spremaju nove hitove koji će biti raj za sva vaša čula.

Dijana Bliznac

Dijana Bliznac, lijepa Jajčanka, ima glas i stas, harizmu i želju da nađe svoje mjesto na estradnom nebu. Pjesma "U minutu 100" je već postala veliki hit, a tako će biti i sa novitetima koji će izaći iz Tempo produkcije.

Amna Keskin

Amna Keskin mnogima je postala omiljena nakon pojavljivanja u show-u ZMBT5. Ova mlada pjevačica iz Konjica kupila je srca mnogih svojim prvim singlom "Zagrli me" koji je snimljen u Studiju Tempo.

Toni Fišić

Za njega su svi govorili da je čudo od djeteta. Od malih nogu znalo se da će izrasti u vanserijskog pjevača kao i da će imati hit za hitom. Njegovo ime zna svako a on je Toni Fišić. Sve je krenulo s pjesmom "Jedan je život". Ova hit pjesma koju je stvorila Tempo produkcija, postavila je Tonija na regionalno estradno nebo.