Ukoliko težite perfekcionizmu, želite rad sa profesionalcima, onda je Studio Tempo pravo mjesto za Vas. Najugodniji i najfleksibilniji tonski studio smješten je u Vogošći u jednom od sarajevskih naselja.

Studio Tempo sastoji se od velike režije, mini režije, akustički tretirane, “Gluhe”, prostorije, te prostorije za odmor. Ovaj profesionalni studio nudi usluge višekanalnog tonskog snimanja, produkcije i masteringa u analogno – digitalnoj tehnici. Pored snimanja profesionalni tim Studija Tempo nudi vam i gotove pjesme (tekst, muzika, aranžman), kao i videospotove, profesionalne fotografije, izdavanje te distribuciju Vašeg CD-a.

Tempo Produkcija sarađuje sa poznatim izdavačkim kućama u regionu čime garantira izdavanje Vašeg albuma. Naša vrhunska oprema i stručno osoblje pobrinut će se da vaša kreativnost i talenat bude vjerno preneseni na nosač zvuka. Vaše je samo da nas kontaktirate a mi ćemo se pobrinuti da Vaši snovi postanu realnost. Vaše prijedloge, komentare i kritike podjelite sa nama na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.