Bombon

Bombon - Dalal

01.07.2015 / Tempo vijesti / 1487 pregleda

Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /home3/tempodigital/public_html/studiotempo.com/templates/tz_meloul/html/com_tz_portfolio/article/default_links.php on line 26

Bosanci su uvijek imali neki svoj žargon po kome su prepoznatljivi. Šta predstavlja levat, cener, belaj, kokuz zna prava raja.

Nova fraza u našem jeziku umjesto komplimenta i pohvale je: "Baš sve je k'o bombon."

Glavni "krivac" za novi bosanski izraz je lijepa Dalal Midhat Talakić čija pjesma "Bombon" je zaludila sve kako u Bosni i Hercegovini tako i u regionu.

"Ma meni je to presimpatično. Pjesma je postala pravi hit među svim generacijama i drago mi je da je svi pjevuše. Drago mi je da je nova pjesma naišla na odobrenje publike kao i da će ova rečenica dobiti novi smisao. Baš je sve k'o bombon," kroz osmijeh nam je ispričala šarmantna Dalal.

Pjesma je apsolutni hit na radio i televizijskim stanicama. Vesela, brza i dinamična definitivno će vam uljepšati dan. Dalal također vrijedno radi na novim muzičkim projektima pa je tako nedavno objavila i acoustic verziju prošlogodišnjeg hita "Gdje sam ja".

Digitalno izdanje singlova izdat će Tempo production za cijeli svijet. Opustite se i uživajte uz pjesme naše poznate estradne umjetnice čije će pjesme obilježiti ovu godinu.