Javi se

Javi se - Tarik Gegić

01.07.2015 / Tempo vijesti / 1407 pregleda

Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /home3/tempodigital/public_html/studiotempo.com/templates/tz_meloul/html/com_tz_portfolio/article/default_links.php on line 26

"Gdje si s kim si, šta li radiš sad, koji grad koja država..." Ovo je dio pjesme koju već dobro svi znaju.

U pitanju je pjesma "Javi se" o kojoj se uveliko priča na svim radijskim i televizijskim stanicama. Tarik Gegić, Bosanac sa američkom adresom nakon objave svog prvog singla, postao je prepoznatljiv po kvalitetnom vokalu i dobroj muzici. Pjesma je jednostavno "zarazila" domaću javnost.

"Moj prvi projekat, moja prva pjesma "Javi se" je naišla na mnogobrojno oduševljenje kod publike kako u SAD-u tako i u Bosni i Hercegovini. Sretan sam zbog te činjenice, jer ovo mi je velika potvrda da radim pravu stvar. Muzika je u mojim venama, ja živim muziku i drago mi je da su to mnogi prepoznali," kazao nam je Tarik.

Šarmantni Sarajlija otkrio nam je i da trenutno sprema novu pjesmu sa ekipom Studija Tempo koja ponosno stoji iza hit pjesme "Javi se". 

Almir Ajanović i Damir Bečić, zajedno sa Tarikom Gegićem spremaju pravu muzičku senzaciju koju možemo očekivati u septembru. Do tada, uživajte uz pjesmu "Javi se".