Ljubomora

Ljubomora - Merima Džafić

07.08.2014 / Tempo vijesti / 1335 pregleda

Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /home3/tempodigital/public_html/studiotempo.com/templates/tz_meloul/html/com_tz_portfolio/article/default_links.php on line 26

Ljubomora je gorki začin ljubavi, a kako je biti ljubomoran znaju samo ljudi koji iskreno i jako vole. Za ovaj začin trebate naći mjeru, mada ljubomorna žena rijetko zna tu lekciju.

Neko to umije vješto sakriti a neko želi i javno da pokaže. Merima Džafić lijepa Tuzlanka, napravila je pravu pometnju i pokazala ovo osjećanje na njoj svojstven način, kroz pjesmu i muziku. Merima je prije nekoliko dana pjesmu i video spot "Ljubomora" koji je za samo nekoliko sati zabilježio 2 000 pregleda nakon You Tube premijere.

"Šta da kažem nego da sam presretna. Drago mi je da su i moja publika i moje kolege prepoznale moj trud. Pjesma je potpuno drugačija od mog dosadašnjeg stila a na ovaj kvalitet lako ćete se navići", izjavila je Merima.

Mnoge Merimine kolege su pohvalile novine koje je uvela "Žena sa stotinu lica".

Pristiglo je mnogo pohvala i komentara na cjelokupni rada kada je pjesma "Ljubomora" u pitanju.Mnogi su ovo muzičko djelo okarakterisali kao perfektan domaći rad sa svjetskim kvalitetom. Pjesma je urađena od strane pravih profesionalaca a to su Eldin Huseinbegović i ekipa Studija Tempo - Almir Ajanović, Damir Bečić i Borislav Domazet.