Magija

Magija - Samir Rizvanović

01.07.2015 / Tempo vijesti / 1382 pregleda

Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /home3/tempodigital/public_html/studiotempo.com/templates/tz_meloul/html/com_tz_portfolio/article/default_links.php on line 26

Samir Rizvanović je nakon dugogodišnje muzičke karijere 2014. godine predstavio krunu svog rada u vidu albuma "Život smo imali".

Album je doživio veliki uspjeh na prostoru Bosne i Hercegovine ali i regiona. Ovaj estradni umjetnik nakon objave albuma, bio je "zatrpan" raznim pozivima za gostovanje, tako da je u kratkom vremenu obišao cijeli europski kontinent.

Ipak, Samir je pronašao vremena i za snimanje novog materijala sa profesionalnom ekipom studija "Tempo".

"Radna godina je iza mene, a tako je i krenula 2015. godina. Pjesme s albuma "Život smo imali" su doživjele veliki uspjeh i drago mi je da se traže po nekoliko puta na mojim nastupima. Samo za moje obožavatelje i poštovaoce mog rada, predstavljam novu pjesmu "Magija". Vjerujem da će pjesma pronaći put do srca mnogih slušatelja, a ovo je samo jedno od iznenađenja koje očekuje moje mnogobrojne fanove," izjavio je Samir.

Tekst, muziku i aranžman za pjesmu "Magija" potpisuje profesionalna ekipa studija "Tempo". Interesantno je da je prateće vokale otpjevala popularna Ivana Selakov. Nakon YouTube premijere, pjesmu je za manje od 24 sata, pregledalo više hiljada ljudi i već je postala pravi hit. Zašto je to tako, prosudite i sami.