UN POCO LOCA

UN POCO LOCA - ENELA feat. IGGIE Q

01.07.2015 / Tempo vijesti / 1441 pregleda

Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /home3/tempodigital/public_html/studiotempo.com/templates/tz_meloul/html/com_tz_portfolio/article/default_links.php on line 26

Simpatična, pozitivna i uvijek nasmijana Enela Palavra osvojila je estradno nebo kako u Bosni i Hercegovini tako i u Americi gdje inače i živi.

Njene pjesme su preko noći postali hitovi sa više hiljada pregleda na You Tube-u. Na Eneline nastupe dolaze podjednako i Bosanci ali i Amerikanci koji je i inače nazivaju balkanskom Shakirom. Opisuju je kao djevojku umilnog glasa koja zna da zagrije atmosferu do maksimuma.

Enela je ogromnu popularnost postigla nakon nekoliko objavljenih pjesma a upravo je snimila i novi hit u najavi pod imenom "Un poco loca".

"Pjesma je napisana samo za mene. Ekipa Studija "Tempo" sa kojom inače sarađujem od početka svoje karijere, stvorila je pjesmu koja će zadovoljiti i domaće ali i strano tržište. Tu je i video spot tokom čijeg snimanja smo se odlično proveli. Vjerujem da će svi koji je budu slušali na raznim žurkama postati - un poco loca," izjavila je Enela.

Muziku i aranžman uradio je tim Studija Tempo, tj. Almir Ajanović i Damir Bečić. Zajedno s njima Dženan Jahić je napisao tekst za ovu hit pjesmu.