Kad zora zarudi - Đuka Đuranović

30.06.2015 / Spotovi / 1001 pregleda

Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /home3/tempodigital/public_html/studiotempo.com/templates/tz_meloul/html/com_tz_portfolio/article/default_links.php on line 26

Đuka Đuranović već nekoliko godina postoji na našoj muzičkoj sceni. Poznat je kao vrsni muzičar, ali i kao veliki šarmer.

Na njegovim nastupima uvijek se traži mjesto više, a njegove pjesme „Tako lijepa“ , „Ne dajte da je budim“ i „U kafanu“ pjevaju se po nekoliko puta tokom jedne noći. Miljenik je ženskog dijela publike a da li je neka obožavateljka ukrala njegovo srce budućnost će pokazati. Do tada javnost ima priliku da uživa u još jednoj pjesmi ovog romantičnog zavodnika. Naime, Đuka Đuranović je prezentirao novu pjesmu pod imenom „Kad zora zarudi“.

Brza i energična pjesma koja karakteriše i temperament Đuke već je postala pravi hit širom regiona. Tekst, muzika i aranžman za ovu pjesmu kreiran je u Studiju Tempo od strane profesionalne ekipe koju čini Almir Ajanović, Damir Bečić, Elvir Bandić Banda i Borislav Domazet . Prateći vokal u pjesmi „Kad zora zarudi“ otpjevala je poznata Ivana Selakov. Uskoro publika može očekivati i snimanje spota za ovu pjesmu.